snar orka

Överdrivna människor som man möter när man går genom stan en lördagsnatt. Alla är så himla glada och fria, svävar fram och skrattar tills de kiknar. När man själv går genom stan en lördagsnatt så kan man hoppas att man svävar, är glad och fri och skrattar. Åtminstone fnissar. Annars blir det ofta ganska oangenämt och så sitter man här.
 Och, om det finns något jag önskar mig mest av allt just nu, så är det att kunna somna, och vakna någon gång vid tio imorgon, inte sju - tidigt är bra, 07:00 söndag är dock inte så värst bra..

fy för dig

viktångest, skolångest, pengaångest, migångest, alltångest

ego

jag

dlaklklklkkhvsc

Sket i första lektionen, har inte pluggat till provet och direkt efter skolan idag ska jag avnjuta en underbar cancerpinne!

























Jag är fan bäst

kaffesump ska det va!

Myrorna idag var en besvikelse, likaså röda korset. På tal om röda korset, ni vet alla självklart vem Stevo är, mannen som jobbar där. Varje gång man kommer in så utbrister han i blommande hälsningsfraser och undrar hur man mår. Han har en tendens att göra mig rätt så nervös och osäker. Inte att han är elak eller så, han är bara så genuin och ja. Jag är väl inte van.
  Jag har inte rökt på två dagar, jag är stolt. Jag längtar dock hårt och brutalt efter fredag då helgen börjar och en cigarett Marlboro light skall avnjutas. Förhoppningsvis kanske man kan festa till det en aning i helgen också. Dimmiga lördagar är det bästa jag vet!

underbara vårfylla

dansyhf

xx-xxmmxx-xx

jag vill andas som en som du som en som du
men mina andetag blir alltid så klena och
dina blir alltid så friska

jag antar att man lever just en gång för att kunna leva, för att kunna
jag önskar bara att jag
just på grund av att man bara lever en gång
kund sluta vara så dddddd
dum i huvudet

RSS 2.0